Tyske GROHE har noget at byde på

Om det er Mercedes eller GROHE – det er tysk, det er gedigent, solidt og absolut definitionen på tidløs elegance og funktion. Og det er jo nu engang sådan, at man skal betale mere for sublim kvalitet, end man skal betale for det mere middelmådige. Men er GROHE dyrere end andre fabrikater?

GROHE for livet

Ret beset er et GROHE armatur ikke en døjt dyrere – måske endda tværtimod. Det er helt sandt, at du skal have flere penge op af lommen her og nu, men hvis du ser på bare et 10 år spænd, er det helt uden for diskussion, at du slipper billigere med et GROHE.

Hvorfor så det, spørger du måske? Og det skal jeg gerne svare dig på:

En GROHE vandhane eller anden form for armatur føles, ser ud som og virker som ny – også efter 10 år. Fuldstændigt som med en Mercedes, hvor knapper og greb kører lige så lækkert efter 10 år, som de gjorde, da den var ny.

Det er det, der ofte går under betegnelsen “German Engineering” – og de tyskere kan altså noget specielt, når det handler om at udvikle og producere virkelig kvalitet, der bare virker.

Et hårdt liv som vandhane

Har du nogensinde tænkt over, hvad en vandhane – eller et armatur om du vil – udsættes for? Lad os for sjovs skyld tage et eksempel med en familie på 3 mennesker – 2 voksne og en teenager.

Boligen har ét badeværelse, og én håndvask der. Hvert familiemedlem åbner for vandet i håndvasken 7 gange dagligt – det er 21 gange på en dag i alt. 365 dage om året giver altså mindst 7.770 åbninger og lukninger, og det er meget lavt sat.

Tænk så på armaturet ved køkkenvasken – der er tallene endnu højere.

For at kunne holde til det år ud og år ind, skal alle materialer være af sublim kvalitet, og det er lige præcis der, GROHE adskiller sig fra de andre på markedet. Jeg har selv et GROHE armatur ved min køkkenvask, og det er nu på sit 14. år uden at dryppe. Det føles som nyt, og det ligner stadig noget, der er designet i sidste måned!

Køb GROHE hos specialisten

GROHE vandhaner, brusebatterier, armaturer og andet kan fås mange steder, men det mest egnede sted i dag er firmaet ELVVS, der er særligt udvalgt GROHE specialist. De sælger over hele landet, de har det hele på lager og en unik kundeservice, der altid er parate til at rådgive.

Yderligere oplysninger:

NETSALG EL & VVS APS

Bredgade 20

4653 Karise

Danmark

Tel.: 70 200 049

Cvr nr. 26117275

E-mail: info@elvvs.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *