Hvorfor vælge Malaga som den næste feriedestination?

Selvom det første man tænker på, når man hører navnet Malaga er badeferie, så byder destinationen på meget andet end bare sol og strand. Der er pulserende byliv, varme, historiske monumenter, venlige mennesker, moderne infrastruktur, traditionel spansk livsstil, en charmerende gammel bydel og selvfølgelig også kilometer lange sandstrande. Der er derfor mange grunde til, at man skal vælge Malaga som sin næste feriedestination, og herunder får du nogle af de vigtigste grunde til, hvorfor det er en god idé at booke en rejse til den spanske ferieby. 

Byen

Malaga bliver også kaldt for Porten til Middelhavet, hjertet af Costa del Sol, og det er navne, som den absolut kan leve op til. Bare ved at kigge på rejser til Malaga, kan man få en fornemmelse af byens idylliske spanske charme. Det er en by, der kan få alle til at føle sig hjemme, hvad end man kommer for at feste, for at dase på stranden, er kultur-entusiast eller elsker at dyrke sport, eller om man er på familieferie, så har byen altså det hele. 

 

Derudover er byen også et idéelt udgangspunkt for udflugter, da Malaga ligger tæt på byer som Granada, Cordoba, Sevilla og andre små idylliske byer, der er placeret ved kysten. Der er derfor også god mulighed for at opleve mere af spanien, hvis man vælger at bo her. 

Menneskene

Borgerne i Malaga er et meget afslappet og meget høfligt folkefærd, der altid står klar med en vittighed eller til at hjælpe en forvirret turist. Menneske her er kendetegnet ved deres munterhed, spontanitet og åbenhed. De er snakkesalige, og de elsker både at fejre og socialisere sig – og om aftenen mødes de for at gå ud at spise og drikke sammen, hvilket også er kendetegnet ved den spanske livsstil. Malaga er derfor med garanti et sted, hvor man vil føle sig velkommen og godt tilpas.

Kulturen og museerne

Malagas historie rækker mere end 3000 år tilbage, og det er derfor også en by, der har en rig og spændende fortælling. Mange af bygningerne er fra den muslimske epoke, som for eksempel Gibralfaro-slottet, der stadig eksistere den dag i dag, og som man kan besøge. Derudover byder den gamle bydel på et hav af museer, som for eksempel Picasso-museet, og mange andre gamle bygninger, steder og katedralen. Derudover byder byen også på en masse moderne kunst og kultur, som for eksempel Cervantes Theatre, hvor man kan opleve både musik, dans og teaterforestillinger.

 

Gastronomien 

Da Malaga er en kystby, kan man naturligvis finde en masse frisk og god fisk og skaldyr her – og det er i alle størrelser og variationer. Den mest populære fisk er sardiner, der ristes over kul, og de fungerer som en fantastisk snack. Derudover er tapas, der er berømt i hele spanien, også en rigtig lækker spise. Tapas består af små retter, der består af blandt andet fisk, kød eller grøntsager. Derudover finder man også lækker rødvin og øl, eller den populære drink sangria, der helt sikkert vil tage sig godt ud sammen med de små, lækre spanske retter. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *