Luft til vand varmepumpe

luft til vand varmepumpe pris

Opvarmer du din bolig med enten et oliefyr eller gasfyr, så bør du i den grad overveje at skifte til en luft til vand varmepumpe fra Bedste-varmepumpe.dk. Ved at skifte gas eller olie ud med en varmepumpe, vil du kunne spare op til 50% på varmeregningen.

En luft til vand varmepumpe har mange fordele:

  • Kan varme vandet til radiatorerne og gulvvarmen
  • Nærmest ingen vedligeholdelse
  • Perfekt til helårshuse
  • Mulighed for tilskud ved anskaffelse

Luft til vand varmepumpe pris

Det er naturligvis ikke uvæsentligt, hvad prisen er på en luft til vand varmepumpe. Prisen på en luft til vand varmepumpe ligger således på mellem 80.000 – 120.000 kr. inkl. montering. Vi kan kun anbefale at indhente tilbud for at få den bedste luft til vand varmepumpe pris

Det har heldigvis aldrig været nemmere at indhente tilbud på varmepumper. Det tager mellem 2 – 4 minutter at indsende en tilbudsformular, som bliver sendt ud til en række varmepumpemontører. Mellem 24 – 48 timer senere ligger der en række tilbud i din indbakke.

Jordvarmeanlæg er et alternativ

Alternativt til en luft til vand varmepumpe er et jordvarmeanlæg. Som navnet antyder, så er jordvarme varme fra jorden. Det vil sige, at der bliver gravet jordslanger ned i din have, som udnytter varmen i jorden. 

Jordslangerne er fyldt med væske, som ledes ind til en pumpe i huset, som opvarmer væsken tilstrækkeligt til, at den kan varme huset og brugsvandet op. Find jordvarmeanlæg priser på https://xn--jordvarmeanlg-fgb.dk/, hvor du ligeledes kan indhente gratis tilbud på montering og installation.

Grøn omstilling

Der er ingen tvivl om, at hvis vi skal nå vores klimamål, så er blandt andet varmepumper og jordvarme et af midlerne. Opvarmning af bygninger skal foregå på en klimavenlig måde, såvel som reduktion af elforbruget skal nedbringes.

Vi skal alle smide lidt i puljen, så skal vi nok lykkes med at nå i mål. Dit bidrag kan blandt andet være at overveje en varmepumpe luft til vand i stedet for gas eller olie. Husk på at du kan spare op til 10.000 kr. årligt på dine varmeudgifter, hvis du skifter!

Kilde: Bedste-varmepumpe.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *