Lys, lyd og røg

Fræk sild på et diskotek

Hvad skal der til, for at en fest bliver god? Det kommer så sandelig an på, hvad slags fest, der skal holdes. Er det en 70 års fødselsdag, der skal fejres, så er der nok ikke ligefrem brug for, at du medbringer din røgmaskine. Men der kan blive brug for et par gode højtalere, så alle, der er med til fejringen, kan høre talerne, der givetvis vil blive holdt under middagen for din bedstemor. Dem, der holder tale, skal jo ikke stå der og råbe deres tale til hende, inde i festsalen.

Studenter-disko?

Er det derimod den kommende studenterfest, du planlægger, så skal du måske tænke over, at festen kan blive en succes, hvis du netop tager rekvisitter såsom en røgmaskine og måske også et lysshow i brug. Højtaler behøver jeg ikke at nævne, vel? Du skal bare huske at forbinde højtaleren til det device, som de playlister, I har lavet, ligger på. Nu tænker du måske, at en højtaler har du. Men skal du virkeligt ud og investere i røgmaskiner og særlige lamper, der kan lave lysshows? Det er jo kun en enkelt studenterfest, du skal holde for din søn.

Ja, det skal du. Men: Det behøver ikke at være en kæmpe investering – og du kan da anvende lamperne og maskinen igen og igen. Der er jo også nogle yngre børn, der også bliver studenter på et tidspunkt.

Køb en billig røgmaskine

Du kan faktisk få en billig røgmaskine, som er særligt god til at bruge ved et dansegulv. Og du kan sagtens købe lysshow, der både er billige og som kan indstilles, så deres lys kastes ud i forskellige farver eller i takt til musikken. Og hvor skal du så købe den slags udstyr?

Ofte kan du finde det i forretninger, der sælger musikinstrumenter og udstyr til lydproduktion.
Så det er bare med at komme ned til den lokale forretning. Eller: Du kan naturligvis google efter det. Du skal bare skrive: ”Lysshow salg” i søgefeltet. Så får du en række forslag til, hvor du kan købe lysshow.

Det samme gælder naturligvis røgmaskinen. Du skriver bare: ”Røgmaskine salg” Og vupti, så får du igen massevis af forslag. Og du vil sikkert hurtigt kunne se, at du kan købe begge dele i de samme webshops. Og her vil jeg da anbefale, at du køber begge dele fra den samme shop – i god tid inden festen. Det vil sikre, at du får både røgmaskinen og lysshowet på samme tid, og du kan derfor afprøve dem inden festen. Og er der noget galt med den ene eller den anden, så kan du helt sikkert også nå at få den byttet.

Selv et billigt lysshow holder længe

Og så skal du selvfølgelig også lige huske, at når du har købt en røgmaskine og et billigt lysshow, så er du altså rigtigt godt rustet til næste års nytårsfest. Så, når du skal arrangere en fest, og gerne vil være sikker på, at den bliver uforglemmelig for gæsterne og festens hovedperson, så tænk først over, hvem festen holdes for. Og sørg for at få skaffet det nødvendige udstyr i god tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *