Norske Trysil

Nu er der faktisk ikke særligt længe til, at børnene får vinterferie. Vi er jo allerede henne i den sidste periode af januar. Tiden løber. Og der er helt sikkert noget, som I har gået og tænkt over: Vi kan rejse. Vi ved, hvordan og hvor vi kan blive testet, så hvorfor tager vi ikke på skiferie i Norge som vist her. Bare i 4 – 6 dage. Vi kender jo alt til mundbind og kan da via nettet holde os orienteret om, hvilke restriktioner der findes i Norge.

Skønne Trysil

Og ja, tanken er da slet ikke ukendt. Vi er mange, der drømmer om at tage på ferie, fx i Trysil, hvor der er fantastiske pister og gode faciliteter – både for børn og voksne.

Hvis jeg havde muligheden, så ville jeg faktisk ikke tøve med at bestille en ferie i Trysil. Vi har jo savnet at komme ud og stå på ski. Sådan helt rigtigt. Du ved sådan med at kunne stå på ski i mange timer hver dag og få forskellige udfordringer.

Grunden til, at jeg ville tage til Trysil, er, at området er et af de største skisportssteder i Norge. Det byder både på skiskole for begyndere og på forskellige pister, der kan udfordre enhver entusiastisk skiløber. Der er pister, der er gode til os, der lærte at stå på ski for nogle år siden – og så er der pister til dem, der har stået på ski i mange år, og som kan klare de store udfordringer. Men ikke kun det:

Godt for børn

Der er gode muligheder for, at børnene også kan få nogle dejlige dage. De helt små kan få lært at stå på ski via leg og underholdning. De større børn, som ikke gider at lege med deres små søskende, kan eventuelt stå på snowboard. Så ja, der er mulighed for, at børnene også finder nye venner.

Muligvis vil der opstå en dag under vinterferien, hvor I bare ikke gider at stå på ski. Her kan Trysil altså også byde på andre ting end leg i sneen. Der er biograf. Der er museum. Der er badeland, og naturligvis er der cafeer, barer, pizzeria og restauranter. Så I kommer ikke til at mangle noget som helst.

Trysil er nemt at rejse til

Så måske skulle I tage beslutningen nu. Det er ikke svært at komme op til Trysil. Man kan køre derop. Det vil kræve en dags tid hver vej. Men er det ikke ok. I kan sagtens holde små pauser undervejs og nyde, hvordan landskabet forandrer sig undervejs. I Trysil findes der mange boliger, som tilfredsstiller ethvert behov med hensyn til sengepladser og komfort.

Der er ikke andet at gøre end at få booket nu. Mange vil gerne afsted. Nogle har allerede taget beslutningen. Deres ræsonnement har været, at de ikke vil gå herhjemme og blive skuffede over, at de ikke tog afsted, fordi de holdt sig tilbage. Det er et argument, jeg godt kan forstå. Mange har været skuffede over ikke at kunne komme afsted i meget lang tid. Og nu, hvor vi kan, hvorfor så ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *