Sådan optimerer du dit websted, når det bliver hurtigere og mere effektivt

Vil du vide, hvordan du optimerer dit websted, når det bliver hurtigere og mere effektivt? Det er en god idé! Med et websted, der indlæses hurtigt, vil du opleve, at de besøgende bruger mere tid på siden. Det betyder, at de vil blive udsat for alt dit indhold, hvilket vil øge dine konverteringsrater. Ikke kun det, men et optimeret websted bruger også mindre båndbredde – hvilket sparer dig penge i hostinggebyrer. I denne artikel vil jeg fortælle dig om nogle måder, der vil hjælpe dig med at optimere dit websted, så det bliver hurtigere og mere effektivt!

Komprimer dine billeder

Noget af det som fylder meget data, er billeder. Billeder i høje opløsninger er virkelig noget der fylder. De bør komprimeres, så de fylder mindre, men bibeholder sin opløsning. Og hvis du bruger mange billeder på dit websted, vil det optage endnu mere plads. Sørg for, at de fleste af dem er komprimeret, så de ikke tager så meget plads på din webhostingkonto!

Der findes programmer, som kan hjælpe med at komprimere dine billeder nemt og enkelt.

Forkort disse links

En anden ting er, hvor lange nogle URL’er kan være. Hvis du vil have folk til at klikke på linket , så bør du holde dem korte. Du kan også se på en URL-forkorter, der gør det muligt at gøre dine links kortere, men stadig føre folk til det rigtige sted.

Korte URL’s er også mere attraktive for besøgende at klikke på, i forhold til lange URLs med en masse forskellige tegn. Det er især godt at bruge en URL-forkorter, hvis du vil linke til noget på de sociale medier. Brug ganske gratis: https://llk.dk.

Reducer antallet af skrifttyper og bokse

Du har måske lagt mærke til, at nogle websites er virkelig travle, med mange forskellige farver, billeder, tekst – mange ting, der foregår på én gang. Det kan være distraherende for en besøgende og gøre det sværere at finde det, de ønsker på dit websted eller i dit blogindlæg . Nogle gange er mindre bedre – hold tingene enkle og stilfulde ved at reducere antallet af skrifttyper, du bruger, og ved at reducere antallet af bokse med meget tekst i.

Hvis du undgår disse elementer, vil det også være med til at reducere filstørrelsen på hver side på dit websted . Så, du vil også se en stigning i ydeevnen!

Afslutningsvis

I denne artikel forklares det, hvordan du optimerer dit websted, så det bliver hurtigere og mere effektivt. Det er dejligt, hvis de besøgende vil bruge tid på at læse indholdet på dine sider – men husk, at de måske ikke bliver hængende længe, hvis det tager for lang tid for alt andet at indlæse siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *