Sig farvel til dårlige paraplyer med Paraplybutik

Det er i et land som Danmark, hvor regnen de fleste måneder gør sit indtog på daglig basis, ikke svært at finde en paraply. Det er derimod svært at finde en god og slidstærk paraply, der kan modstå lidt af hvert i det fri og som ikke klapper sammen ved den mindste smule blæst.

Du kender sikkert godt problemstillingen – Det er koldt udenfor, det blæser en halv pelikan og sidst men ikke mindst, så øser det ned. En paraply er selvfølgeligt løsningen, når du skal ud i uvejret, men så opstår det næste problem – De færreste paraplyer er stærke nok til at modstå det danske vind og vejr, så der skal ofte ikke meget til, før paraplyen slår folder, ribberne knækker som var de lavet af tandstikker og paraplyens dug krøller sig sammen, så den ikke giver megen beskyttelse alligevel. Se derfor efter en stærk storm paraply.

Galant glasfiberløsning

Hvis du er en af de uheldige sjæle, der kan ikke genkendende til overstående scenario, vil du med garanti slå flikflak af glæde, når du hører, at de populære paraplyer fra Paraplybutik nu gør sit indtog i Danmark! Så hvad gør Paraplybutik så specielle kontra de svage og nærmest nytteløse paraplyer du kender? Først og fremmest er paraplyer med ribber af glasfiber, der ikke giver sig når de bliver udsat for vind og vejer. Du er dermed sikret et holdbart tag over hovedet, når du bevæger dig ud i regnen. Tilmed er hele det ydre skellet ligeledes fremstillet af glasfiber, der ikke alene gør paraplyen lav i vægt og derfor nem at have med under armen, det gør ligeledes hele paraplyen enormt slidstærk, også i kraftigere blæst.

Smuk kvalitets paraply hvor der er kælet for detaljerne.

Med en udfoldet diameter på 105 cm kan du roligt gå ud i regnen uden at frygte vådt tøj. I sammenfoldet form er paraplyens længde 80 cm, så ikke optimal som taske-paraply, men uendeligt meget mere brugbar end en taskeparaply.

Derudover har paraplyen et dobbelt lag af dug, som tilmed har et smart ventilationssystem der forhindrer

fugt i at opbygge sig under og i selve paraplyen. Paraplyens dug er fremstillet af 100% polyester. Med

Paraplybutiks Luxury paraplyer kan du åbne en paraply i ekstra god kvalitet og dække godt af for

regnen, den er let hvilket gør det nemt at ryste de våde dråber af, når du skal stille paraplyen er

tilgængelig i en lang række farver og kommer til at koste 219 DKK.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *