Skab den rette stemning til din fest

Det er fantastik at være til en fest, når den bare kører derudad. Men hvad mange ikke ser, er, at festen kræver en hel del forberedelse. I hvert fald hvis den skal være god.

Vi bringer her 3 gode råd, der kan være med til at sikre god stemning og en ordentlig fest.

Musikken skal være god

Musik kan gøre de mest fantastiske ting ved vores humør. Musik kan bruges til at afreagere, afstresse, få mere energi eller skabe et rum til koncentration. Når du skal bruge musik til festen, er det naturlig vis med øje for at skabe en fælles nerve og energi, som alle har det godt i. Musikken skal typisk være en smule upbeat og slå i et lidt højere tempo. Det kan være med til at løfte energien.

Samtidig kan musik skabe et fællesskab, hvor vi f.eks. får lyst til at bevæge os på dansegulvet, eller hvor vores minder aktiveres og vi husker livets store glæder med vores venner. Det moment kan være ganske enestående og skabe en ramme, hvor man er til stede i nuet og deler øjeblikket på nærmest magisk vis.

Sørg for gode bordplaner

Rent intuitivt vil det give mening for de fleste, at man blander selskabet, så f.eks. mere ekstroverte sidder med mere introverte, så alle har det sjovt. Men det kan være noget af det værste at gøre, hvis målet er en sjov fest.

Det kan nemlig skabe en mærkelig stemning, hvor især de mere introverte på ingen måde får lov til at komme til udtryk. De ekstroverte festløver er ganske enkelt for dominerende.

Placér derfor de ekstroverte sammen, og nyd at de kan skabe deres egen fest og have det sjovt. De mere introverte skal nok falde i snak og få en god fest også. Særligt da de får plads til at finde til rette i deres eget tempo.

Mad og drikke skal spille

Vi kommer ikke uden om det: Maden og drikkevarerne skal være i orden. Dårlig mad kan være en stemningsdræber, der får os til at se skævt på hele arrangementet og ønske os væk. Særligt hvis man sidder og er sulten.

Mad er desuden et vigtigt samtaleemne. Så sørg for, den er god, så folk er mætte, tilfredse og kan blive enige om, at der ikke mangler noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *