Skab et look med smykker

Det er ikke alle arbejdspladser, hvor du kan skeje ud med dit tilbehør, fordi du skal have et professionelt look, men du kan stadig tilføje noget personlighed ved at bruge smykker for eksempel.

Jeg har en serie fra Ole Lynggaard smykker, som er perfekt at bruge til netop dette. Det er et sæt i guld, hvor jeg har både armbånd, øreringe og en sød halskæde, og det udtrykker min personlighed på en måde, så jeg sagtens kan bruge det på arbejde, uden det er for overvældende.

Georg Jensen er også gode

Netop smykker fra for eksempel Ole Lynggard smykker og Georg Jensen smykker er perfekte til dette brug. Netop Georg Jensen smykker kan faktisk fås online med en ret klækkelig rabat – se her.

En anden måde at vise din personlighed på kan være dit valg af brillestel, hvis du bruger briller. Du kan også bruge sko i en kontrastfarve eller måske gå med et tørklæde.

Går du på arbejde med et mere afslappet look som for eksempel jeans og en sweater, kan du gå lidt mere amok med dit valg af tilbehør. Du kan bruge lange halskæder og måske flere af gangen. Du kan gå med en lidt tungere makeup og måske støvler for at skabe et mere råt look.

Ønsker du at vise et mere flippet eller bohemen look, kan du spice dit outfit op med kulørte halskæder, sjove solbriller eller måske ringe med natursten.

Skal du til noget mere formelt som måske en gallamiddag, skal der noget helt andet til. Ud over en smuk kjole, som kan være lang og kort, skal dit tilbehør være meget elegant. Her skal du tænke i diamanter, perler og sådan noget.

Har du ikke den ægte vare, findes der mange erstatninger, som også er meget smukke. Hertil bærer du mindre øreringe, så det ikke bliver for meget. Et enkelt armbånd er også på sin plads her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *