Bådovertræk beskyttede min båd

Billige redningsveste

Det var blevet sommer, og nu skulle båden endelig søsættes, hvilket vi alle glædede os rigtig meget til. Da jeg tog det blå SeaCover bådovertræk af båden, var den lige så flot som ny. Jeg stoler normalt ikke på, hvad sælgere siger, men denne sælger havde altså ret!

Bådovertræk: Køb bådpresenning & båddækken på tilbud: 299 kr.

Bådovertrækket havde beskyttet båden hele vinteren mod sne, vind og snavs, og jeg behøvede ikke engang at rengøre den inden afsejling. Jeg havde sat 2 timer af til at rengøre båden, men i stedet kunne jeg ringe hjem til min kone Bente og sige, at hende og børnene bare kunne komme ned til havnen med det samme.

Udover at selve båden var beskyttet af vinterpresseningen, så havde jeg også købt et motordækken, som ligeledes var helt fantastisk. Motoren var så flot som ny og startede med det samme – og begge overtræk havde jeg købt for bare 436 kr. på tilbud.

5 redningsveste til 5 personer

Loven foreskriver, at der skal være det samme antal redningsveste, som der er personer ombord på båden eller skibet. Indtil for nyligt havde jeg tænkte, at de 4 redningsveste, der var ombord, var passende antal.

Det, som jeg ikke havde tænkt på, var, at vi havde en lille efternøler, og derfor skulle jeg ud og have anskaffet endnu en redningsvest til børn. Jeg fandt en billigt redningsvest på tilbud på 100 N, hvilket svarer til en opdrift på cirka 10 kg.

Redningsvest → Oppustelig redningsveste på tilbud fra 200 kr.

Jeg overvejede at købe en svømmevest i stedet for en redningsvest til lille Caroline, men en redningsvest er altså lidt mere sikker. En svømmevest er måske mere komfortabel, men en redningsvest sørger for, at du bliver vendt om på ryggen, og åndedrætsorganerne bliver holdt frie, hvis du falder i vandet.

Redningsvest producenter

Jeg har dyrket sejlads sammen med min far de seneste 32 år, og vi har altid kun købt fra de bedste producenter af redningsveste. De bedste producenter, som altid vinder diverse tests, er blandt andre:

  • Helly Hansen
  • Lalizas
  • Regatta
  • Sailor
  • Baltic
  • Viking
  • Marinepool
  • Secumar

Køber du en redningsvest fra en af disse producenter, er du sikker på, at få en vest i bedste kvalitet. Og når vi snakker liv eller død, så skal man altså ikke spare på dette område.

Jeg vil i øvrigt anbefale jer at klikke ind på Redningsvest Nu DK, hvor I kan læse en meget omfattende guide omkring redningsveste.

Kilde: Redningsvest-nu.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *