Bethard kommer

Jeg troede, han sagde Gerhard kommer – og det er altså vores værkfører, der hedder sådan. Jeg skyndte mig at se aktiv ud, men Peter grinte højt og sagde: “Nej – ikke Gerhard, din tumpe. Det er Bethard!”

Zlatan spiller også

Så ringede der en klokke for mig, for som hardcore fan af Zlatan vidste jeg jo godt, at han spiller. Og Zlatans bookmaker BetHard er vist ret sej. Det er i hvert fald det, vi hører fra udlandet.

Bethard er i fuld gang med at søge licenser i flere europæiske lande, og der er vist ingen tvivl om, at de også kommer her til lille Danmark, så vi lovligt kan spille med dem. Og lovligt spil skal det altså være, for at jeg vil være med!

Kæmpe bonus med Bethard

Så vidt jeg lige kan regne ud, kommer de med en hardcore bonus på op til 1.000 kroner til nye spillere, og det er altså mange penge, ikke?

Jeg har selvfølgelig luret lidt på dem allerede, og jeg kan nu mægtig godt lide deres hjemmeside. Jeg skal ikke påstå, at jeg er en haj til at finde rundt på hjemmesider, der er alt for komplicerede, så når jeg kan finde et spillesite, der er til at forstå, er jeg mere tryg.

Det er jo alt for nemt at overse noget, når alt er rodet sammen hulter til bulter, ikke?

Nå – måske skal jeg lige runde af med at få sagt, at du altså ikke skal tro, jeg er en doven slyngel, der arbejder primært med at holde med værkføreren. Men engang imellem skal man jo lige strække ryggen ud, og der er vist en naturlov, der siger, at værkføreren eller direktøren altid kommer forbi, når man gør det? 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *