Er Botox bedre end Restylane?

Min mor er et meget nervøst gemyt. Hun kan sidde og få de vildeste fantasier om, at noget er galt, hvis vi bare kommer 5 minutter for sent til mødet med hende. De 5 minutter tager åbenbart meget hårdt på hende. Vi – hendes børn – har forsøgt at forklare hende, at det er helt naturligt, at toget kan være 5 – 10 minutter forsinket, og når det sker, så når vi ikke bussen, som afgår til tiden. Og så er vi nødt til at vente på den næste. Der kan sagtens gå en halv time. Især hvis vi skal møde hende på en helligdag.

Mor-bekymringer

Hun forstår det godt, når vi så er vel ankomne hos hende, men den tid, hvor hun har gået og bekymret sig over, hvorfor vi ikke er kommet til tiden, tager på hende. Hun siger selv, at det er os, der har givet hende rynker. Ja, måske. Men hendes gemyt hjælper hende ikke. Og hun må lære at forstå, at vi er voksne, og kan klare os selv.

Er vi kyniske?

Vi er måske lidt kyniske overfor hende, men det betyder ikke, at vi ikke forstår hende. Det gør vi. Vi må bare få hende til at forstå, at hendes rynker er selvforskyldte. Selv har jeg lidt den samme tendens, som hun har til at bekymre mig. Min lillebror har det også på den måde. Vi har begge to de samme bekymringsrynker mellem øjenbrynene, som vores mor har. Men jeg har fundet en metode til at få de rynker til ikke at være et problem for mig. Jeg får lagt en filler og samtidigt noget botox i området omkring rynkerne. Det hjælper mig til ikke at se så bekymret ud. Og jeg har ikke noget problem med at få behandlingerne lavet så tit, det er nødvendigt Det hjælper mig faktisk til at smile mere. Og når man smiler, så bliver man – og de andre – gladere. Og det giver nogle pænere rynker, synes jeg.

Mor ser alt

Det er faktisk sådan, at sidst vi var sammen med min mor, lagde hun mærke til, at jeg så gladere ud. Hun spurgte mig, om jeg er nyforelsket. Det måtte jeg svare nej til. Men jeg fortalte hende, at jeg også har de her bekymringsrynker, som hendes gener har givet os, og at jeg får gjort noget ved dem. Det hjælper mig til at føle mig bedre tilpas. Og gladere. Jeg bekymrer mig faktisk ikke så meget mere, fordi jeg synes, at jeg ser pæn ud.

Restylane og Botox

Hun kiggede på mig med foragt og sagde, at kunstige hjælpemidler er noget humbug. Dertil måtte jeg sige, at der er intet kunstigt i at få lagt en filler med Restylane – eller at bruge botox. Midlerne, der bliver brugt, er faktisk midler, der er helt naturlige i vores krop.
Min mor blev noget overrasket, da jeg fortalte hende om, hvad Restylane faktisk er. Hun bad mig om telefonnummeret til den klinik, hvor jeg kommer, så hun selv kan lave en aftale med dem. Hun vil gerne prøve det. For, som hun sagde, hun er træt af at bekymre sig og bekræfte, at hun bekymrer sig via sit udseende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *