Flyve med børn: Kampen om fred

Min familie og jeg har booket billige flybilletter til Malaga på rejsepriser.dk. Som børnefamilie kender du måske udfordringerne med at rejse med børn, eller måske er det første gang, din familie skal af sted på ferie sammen.

Det kan være overvældende at læse om at rejse med børn. Vi har derfor samlet de vigtigste tips her. Har du input, så hører vi gerne, så andre også kan få fornøjelse af de gode råd.

Ideer til at flyve langt med børn

 

  • Drop nogle af reglerne, og lad alle nyde, at det er ferie.
    For eksempel hvis dine børn har en tid for, hvor længe de må være på deres iPad om dagen, så se stort på det, især når I er ombord på flyet, sidder og venter eller kører bil. Måske har de lyst til spaghetti hver dag eller måske is. Det sker der ikke noget ved. Lad dem se TV i sengen en time om morgenen, så kan du selv dase lidt i sengen, eller få tid til en kop kaffe i fred og ro med en bog.
  • Find ud af børnepasning.
    Er der måske en legeklub, hvor I bor, så børnene kan lege med andre børn, og I kan få lidt voksentid.
  • Lad være med at booke jeres tid for stramt.
    I kan for eksempel have en ting om dagen, I gerne vil gøre. Lad være med at booke 3 ting, fordi de ligger tæt. Lad der være plads til at være impulsive. Måske ser I noget undervejs, der er værd at tjekke ud.

Tag hensyn til dit barns personlighed

Nogle børn er meget fleksible, og andre kræver mere struktur. Tag hensyn til dette – også på ferien – og I vil alle have en bedre oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *