God maler i Odense?

Det var ret heldigt for os, at vi fik solgt vores hus så hurtigt. Vi står jo selv og skal til at flytte lige pludseligt. Faktisk om ganske få dage. Jeg fik en stilling i Odense. Det er drømmejobbet, jeg har fået og min mand, er villig til at sige sit eget job op. Han har efterhånden formået at arbejde sin egen virksomhed op til at give en pæn indkomst. Faktisk så pæn, at vi ikke har brug for indkomsten fra hans arbejde.

Drømme indfries

Det betyder, at vi kan indfri nogle af vores drømme:

Han kan arbejde hjemmefra og passe børnene, mens jeg går på arbejde.

Og jeg kan endelig komme videre i min karriere. Det har taget noget tid for mig at komme videre, men nu er chancen her – og den skal vi benytte os af. Nu, hvor børnene stadig er små, og vi ikke vil få problemer med skoleskift og den slags.

Da jeg skulle starte ret hurtigt, efter at jeg fik besked om, at jeg har fået stillingen, købte vi et hus i Odense. Et stort hus med plads til, at alle børnene kan få deres eget værelse – og de får en vidunderlig have, hvor de kan boltre sig med gyngestativ, badebassin og fodbold.
Vi har tre børn. Den store er 5 år, og tvillingerne er 3.

Brug for en maler her i Odense

Huset, vi købte, var faktisk i god stand – sådan med fundament og isolering. Men interiøret var forfærdeligt. Du ved, vi købte et parcelhus, som blev bygget engang i 70’erne. Sådan et praktisk og funktionelt hus, men med hessian på væggene og grimme skabslåger i køkkenet.

Da vi ikke havde tiden selv, måtte vi betale os fra at få hjælp til at få gjort væggene pæne. Vi søgte på nettet: ”Maler Odense” og fandt en, som havde lyst og tid til at få pillet hessian ned og malet væggene op i lyse farver.

Han fik nøglen til huset, og da den tidligere ejer allerede havde flyttet sine ting, var det nemt for ham at komme til. Han kunne arbejde i fred og ro, og vi kunne koncentrere os om at pakke vores ting ned.

Forrygende godt

Og jeg må sige. Den efterfølgende weekend, hvor vi kørte til Odense for lige at se, om der var fremskridt med malerarbejdet, fik vi en god overraskelse.

Maleren havde fået malet stuernes vægge i lys, offwhite farve. Rummene virkede meget større end dem, vi kunne huske. Klart nok. Lyse farver bevirker, at rum føles større. I modsætning til mørke farver.

Vi så også, at maleren allerede var i gang med at male i vores værelser. En af væggene i det store børneværelse havde stadig hessian på. Maleren havde ’skrevet’ en besked: ”Jeg hader hessian!” Ok. Forståeligt nok. Det må være en forfærdelig støvet og trættende historie at få det hevet ned. Der er jo mindst 3 lag tapet under det kunne vi se. Ikke en opgave for amatører som os.

Men heldigvis godt fremskridt i arbejdet. Maleren når at få hele huset færdigt til næste weekend, og vi kan flytte ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *