Godt mødested

”Har du fået booket de konferencelokaler på Amager, sådan som vi talte om?”
Det er chefen, som råber til mig. Han er stresset, kan jeg høre. ”Nej”, svarer jeg. ”Hvorfor ikke? Det kan da ikke være så svært at google ’Konferencelokaler København’, så skal du nok finde dem.” Han skråler til mig. Jeg svarer, at jeg har google det, men de er bookede i de dage, hvor han har brug for dem. ”Jamen, hvad gør vi så.?”

Konferencelokaler i centrum

”Jeg har fundet nogle andre konferencelokaler i København. De ligger inde i centrum. De ser fine ud, og prisen er bedre end dem, du foreslog.” Det er disse konferencelokaler: https://mbkkursuslokaler.dk/konferencelokale/

Jeg er irriteret på ham. Det er den samme historie hver gang. Når vi skal afholde en konference, bliver han helt hysterisk. Det hele skal kontrolleres i hoved og ende, og ingen får lov til at tage ansvaret for noget som helst. Det er hamrende irriterende. Jeg har faktisk været med til nogle af konferencerne, de har afholdt. Lokalerne ude på Amager ligger godt mht. at komme der til og fra med offentlige transportmidler. Men de er ikke særligt spændende at opholde sig i. Faciliteterne, de tilbyder, er heller ikke de allerbedste. Køkkenet er lille, så når vi har brug for catering, så får vi altid lidt sure miner fra kokkene og serveringspersonalet, som kommer.

Catering?

Hende, som står for at skulle booke catering og sammensætte menu, og jeg har været henne for at se på de københavnske konferencelokaler, jeg har booket. De er flotte moderne, og faciliteterne er rigtigt gode. Denne gang får vi ikke sure miner fra kokkene. Det er jeg sikker på.
Lokalerne, jeg har fundet, ligger så centralt, at det er umuligt ikke at kunne komme dertil. Om man kommer med bus eller tog, så ligger de fint. Og de har egen parkering, så hvis man kommer til konferencen i bil, så er der ikke parkeringsproblemer. Det kan da ikke være bedre. Og prisen er nogenlunde den samme. Min kollega var også begejstret for lokalerne.

Jeg fortæller min chef, at vi, min kollega og jeg har tjekket lokalerne ud. Han skal stole på os. Vi har fundet de bedste i byen. Og vi har været heldige.
Han bliver lidt sur på mig, men da jeg sendte ham linket til virksomheden, som lejer lokalerne ud, så han kan se billeder af dem, holdt han mund. Han ved godt, at vi kan vores job. Han ved også, hvornår han skal tie stille med alle sine kontrolspørgsmål.

Jeg kan høre, at han åbner linket, jeg har sendt. Kigger vist på billederne. Der kommer sådan et lille hmm. Han farer ud af sit kontor hen til mig. ”Hvorfor har du ikke brugt de lokaler før?”
Godt spørgsmål. Han får det direkte svar: ”Fordi du altid insisterer på de andre! Men denne gang var de altså bookede.”

Gode mødelokaler

”Og nu er du sikker på, at konferencelokalerne i København også har internet, projektor og tolkebure?”
”Ja, jeg er stensikker. Jeg var henne og tjekke det hele af i forgårs. De er fine, og alt fungerer.” Og de har helt geniale mødelokaler også!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *