Hillerøds bedste pudser

Indtil videre har sommeren ikke været særlig rar ved os. Det har regnet næsten hver eneste dag. Og varmt er det heller ikke blevet. Det er bestemt ikke som sidste år, hvor vi lå på græsplænen i 32 graders varme og slikkede solskin. Næh, det er sådan et vejr, hvor man tager i sommerhus for at støve alle de gamle brætspil af. Lige præcist. Ikke særligt sjovt.

Nu har vi bare ikke et sommerhus. Og ungerne gider altså ikke at sidde og spille brætspil hele tiden. De har fået en konsol og spiller hellere Xbox. Tjah, hvad kan jeg sige?

Projekter i huset

Her i ferien har jeg så fået taget hul på nogle projekter i huset. Det kan vi da lige så godt bruge tiden på. Jeg har fået overtalt min søde husbond til at hjælpe mig med at lave et ekstra skab nede i kælderen. Jeg vil gerne have et skab, hvor jeg kan hænge vores vinterjakker ind. Vi har mange, og de fylder faktisk i entreen. Ja. Et skab, som ligesom kan aflaste vores egne klædeskabe alt efter, hvilken sæson vi er i. Sommertøj om vinteren, vintertøj om sommeren. Jeg har også fået overbevist mig selv om, at her skal gøres rent i hele hytten. Du ved helt til bunds med støvet og den slags. I alle hjørner på alle hylder i alle skuffer og skabe.

Gør det selv husbond

Min mand har påtaget sig opgaven med at lave et skab. Han er ret god til det her med selv at lave møbler. Han har også sagt, at han vil sørge for, at vores have kommer til at fremstå som en engelsk have til næste år. Det bliver noget af en opgave for ham. Men, han elsker havearbejde, og som han siger: Hvis vejret bliver lige så usselt til næste år, som det er nu, så har vi da i det mindste noget kønt at kigge på, hvis vi ikke kan opholde os derude. God pointe.

Vinduerne trænger til pudsning

Men den fik mig til at se på vinduerne inde i stuen, som vender ud mod haven. Og det må jeg sige. I min iver efter at få gjort ordentligt rent i skuffer og skabe har jeg fuldkommen glemt, at vinduerne også trænger til en overhaling.

Nu er vinduespudsning ikke noget, jeg sådan set nyder. I det hele taget. Rengøring er kedeligt. Men der findes jo oftest flere løsninger end problemer. Så jeg har søgt på nettet (brugte en af min børns tablets) efter: ”Vinduespudser Hillerød” og har allerede booket en tid hos én. Han skulle gerne komme i morgen mellem kl. 11 og 13, så vi ikke behøver at stå tidligt op. Det er jo ferie. Og det er rart at sidde og hygge med hele familien omkring morgenmåltidet uden at blive forstyrret af en håndværker, der kigger ind ad vinduerne.

Rabat på vinduespolering

Og det bedste? Jeg opdagede, at man kan få rabat hos den pågældende vinduespudser ( https://www.mempolering.dk/) . Når man har brugt hans tjeneste 10 gange, så kan man bestille en gratis vinduespudsning. Det betyder, at når den engelske prydhave er klar om et år, så kan vi se ud ad vinduerne og nyde den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *