Hyggelige Italien

Da vi for snart fem år siden startede vores kortspilklub, var det planen, at vi skulle spare op til en god weekend en gang om året. Vi er fire ægtepar i klubben, og vi har det rigtig hyggeligt sammen, når vi mødes til de månedlige kortspilaftener.

Men da der var gået et års tid, og vi begyndte at snakke om, hvornår vi skulle bruge de opsparede midler, viste det sig, at det var meget svært at finde en weekend, hvor vi alle fire par kunne tage af sted på weekendtur til en eller anden hyggelig kro, som vi oprindeligt havde planlagt.

Derfor blev pengene stående på kontoen, og beløbet blev større og større, men heller ikke efter to år havde vi held med at finde et tidspunkt, hvor alle fire par kunne. Så var det, at Gustav foreslog, at vi bare spillede videre og spyttede penge i kassen, og så kunne vi et par år senere tage på ferie sammen et eller andet sted i udlandet.

Nu tager vi til Italien

Den ide vandt gehør, og nu skal det altså være i den kommende sommer. Vi er enige om, at turen skal gå til Italien, og vi er ligeledes enige om, at hvert par kører derned i egen bil, ligesom hvert par skal have sin egen feriebolig, for ingen af os ønsker, at vi skal ”sidde lårene af hinanden”.

Min kone og jeg har flere gange lejet ferieboliger i Italien, så det var nok naturligt, at de andre pegede på os som tekniske arrangører af ferien. Heldigvis har vi haft god tid til den opgave, for allerede i november sidste år lykkedes det os at få fastlagt, hvilke to uger ferien skal ligge i.

Vinferie i Toscana måske?

Vi havde en god snak om ønskerne til ferien på vores kortspilaften i november. Alle var enige om, at målet for ferien ikke nødvendigvis behøvede at være i nærheden af et hav, for ingen af os er specielt interesserede i at tage solbad på en overfyldt strand eller svømme i Middelhavet eller Adriaterhavet.

Så det blev op til min kone og mig at finde et egnet sted til ferien.

Og vi to var helt enige om, at så skal vi holde ferien i et område med masser af vinproduktion, for alle otte i kortspilklubben holder meget af et godt glas vin. Derfor kastede vi vores øjne på Toscana som vores første prioritet.

Jeg gik i gang med at søge efter feriehuse i Italien, og der er heldigvis et righoldigt udvalg af den slags, og det var bestemt heller ikke svært at finde noget i Toscana. Vi valgte feriehuse fra You-Go, da de har de bedste huse og virkeligt god epriser.

Vinslotte i Italien

Under min søgen faldt jeg over et vinslot, hvor man tilbyder ferielejligheder til en fornuftig pris. Der er tale om lejligheder i en størrelse, som er velegnet til et par, så jeg skyndte mig at bestille fire lejligheder i de pågældende to uger, og heldigvis var der fire lejligheder ledige i den periode.

Så i slutningen af næste uge drager vi alle fire par af sted mod vores ferielejligheder i Italien, og vi glæder os alle meget til ferien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *