Kom af med uønsket hårvækst

Hårfjerning hjemme

Jeg har altid syntes, at jeg som kvinde har haft for meget uønsket hårvækst på kroppen. Jeg har altid hadet det, og jeg har brugt så mange timer på at barbere mig og vokse mine arm og ben, at det ikke er til at holde ud at tænke på.

Da min veninde Lonni fortalte mig, at man nu kan få en behandling for permanent hårfjerning, var jeg ikke sen til at book en behandling. Jeg kontaktede straks CeriX, og fik en tid nogle dage senere.

Hos CeriX fik jeg en gratis konsultation, og den gik super godt. Heldigvis har jeg mørke hår og ikke lyse hår, og min hud er rimelig lys, så jeg fik at vide, at det var helt perfekt.

Det er noget med, at IPL (Intense Pulsed Light), som er laserlys, ikke kan fjerne lyse hår, da de ikke indeholder pigment. Nå, men mine hår er mørke, hvilket er grunden til, at jeg længe har været ked af det, fordi de er så tydelige.

Permanent hårfjerning hjemme og på klinik

Jeg fik at vide, at jeg nok skulle regne med 5 – 9 behandlinger pr. kropsdel. Og der kunne jeg godt se, at til en pris af cirka 600 – 900 kr. pr. behandling, så ville det blive rigtig dyrt.

Sagen var den, at den permanente hårfjerner virkelig skulle på overarbejde hos mig! Jeg skulle nemlig have udført permanent hårfjerning følgende steder på kroppen:

  • Arme
  • Ben
  • Ansigt
  • Overlæbe

Jeg startede med at få 4 behandlinger, og da jeg kunne se, hvor godt det virkede, gik jeg på nettet. Her fandt jeg måske den bedste permanente hårfjerning maskine fra Comforth. Den kostede godt nok 1.795 kr., men det var jo også kun 2 – 3 behandlinger på klinikken.

Som gør-det-selv kvinde har jeg ikke noget problem med at gøre tingene selv, slet ikke når der er så mange penge at spare. Overvej følgende; permanent hårfjerning med laser hjemme eller kosmetisk klinik? Det er selvfølgelig rart, at det er en professionel, der fjerner dine hår permanent, men det er virkelig nemt at gøre det selv med en ordentlig laserhårfjerner til hjemmebrug.

Vil du ikke selv udføre laserbehandlingen, så er det fuld forståeligt. Udover CeriX tilbyder mange andre klinikker også laserbehandling mod uønsket hårvækst Se oversigt over danske privathospitaler og privatklinikker i Danmark på ØJENLÅGSOPERATIONER.DK, som også tilbyder permanent hårfjerning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *