Six Sigma

Så blev det endelig min tur! Jeg har fået bevilget et kursus i Six Sigma, der skal lede mig til en certificering som “Green Belt Six Sigma” 🙂 Hold da op, hvor jeg glæder mig! Det kan godt være, du tænker: “Hvad er nu det for noget halløj?”, men for mig er det altså bare for fedt!

Det handler om ledelse af forandringer

At vi lever i en omskiftelig verden, er der nok ikke mange, der vil argumentere mod, og i min profession står vi foran enorme udfordringer med skift til hel og delvist robotteknologi.

Det er der selvfølgelig en del tekniske udfordringer i, men der er sørme også mange ledelsesmæssige udfordringer.

Ikke mindst skal vi definere og skabe helt nye kvalitetssikringer og processer, der passer til den nye produktion hos os.

Vi skal også sikre en signifikant styring af omskolinger, efteruddannelse etc hos medarbejdere på alle niveauer.

Næste skridt i fremtiden?

Jeg håber på – og jeg tror også på – at jeg får muligheden for at uddanne mig endnu videre i alt, der har med Six Sigma at gøre.

Med lidt vind i ryggen kan jeg måske i 2019 komme videre og erhverve mig et Black Belt i Six Sigma også, og så er jeg jo faktisk intet mindre en ekspert i forandringsledelse og procesoptimering!

Det er en umådeligt spændende tid, jeg går i møde, og jeg ser frem til at være en af dem på holdet, der kan navigere os frem til endnu bedre resultater, højere kvalitet og bedre trivsel for alle.

Og lige netop disse mål er, hvad man kan opnå med implementeringen af Six Sigma i virksomheden. Og heldigvis benytter vi det førende sted i Danmark på feltet: https://houseofsixsigma.com/

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *